Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Σούπερ ποζέ HAENEL JAEGER.11.



OVER AND UNDER SHOTGUN JAEGER.11

Καλά ισορροπημένο το over-and-under λειόκαννο JAEGER.11 τα πάει το ίδιο καλά  στο πεδίο βολής, όπως τα πάει και στο κυνήγι. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν χαμηλή ανάκρουση και τέλεια ισορροπία. Ο δέκτης μπορεί να διατεθεί  σε χάλυβα ή σε αλουμίνιο, όπως επιθυμεί ο κάθε χρήστης.  Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με εξωλκείς  ως πρότυπο. Παραδίδεται με 5 τσοκ.
Το όπλο διαθέτει διευρυμμένο αυλό 18,8mm για καλύτερη κατανομή τουφεκιάς, μεγαλύτερες κατανομές των σκαγίων και αισθητά μειωμένη ανάκρουση. Οι κάννες είναι χρωμιωμένες εσωτερικά, πιστοποιημένες για χρήση ατσάλινων σκαγίων. Οι εξολκοίς είναι αυτόματοι και είναι μονοσκάνδαλο με επιλογές. Τα ξύλινα μέρη είναι από γνήσια καρυδιά, grade 1. Διαστάσεις κοντακίου: μήκος 365mm, κλίση 38/55mm, cast off 5/8mm. Βάση χαμηλού προφίλ από ειδικό κράμα αλουμινίου. Πιστοποίηση στα 1370 bar. 5 χρόνια εγγύηση, τιμή 1.880 ευρώ (στην ελληνική αγορά). Εισάγεται από την ΚΑΛΚΟ Ε.Π.Ε

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μήκος κάννης: 710 mm- προαιρετικά: 760 mm
 Συνολικό μήκος: 1.150mm- προαιρετικά: 1200 mm
 Βάρος: περίπου. 3,3 kg (με βάση από  χάλυβα) περίπου. 2,9 kg (με βάση από αλουμίνιο)
Διαμέτρημα: 12
Θαλάμη:76 χλστ
 Τσοκ: 4 multi  chokes
 

ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Από το 1840 η C.G. Haenel έχει μια καλή διεύθυνση για το κυνήγι και τα όπλα ακριβείας. Ο θρυλικός  κατασκευαστής  του Βασιλικού-πρωσικού Κομισάριου  ο Carl Gottlieb Haenel δημιούργησε τη φήμη αυτής της μάρκας σε όλο τον κόσμο. Haenel σημαίνει ακρίβεια και σύγχρονες διαδικασίες κατασκευής και τεχνολογίας.


Suhl Arms Alliance

Η C.G. Haenel είναι μέλος της Συμμαχίας Suhl Arms , μια συνεργασία του βιομηχανικού κατασκευαστή και οπλουργού  της παλιάς γερμανικής όπλο-πόλης, η οποία έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των τεχνολογιών και των συστατικών από την Suhl.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου