Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τα φυσίγγια BARNAUL της ελληνικής αγοράς.


Η εταιρεία Barnaul, είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς βιομηχανικών προϊόντων και πυρομαχικών στη Ρωσία. Το εργοστάσιο βρίσκεται στην πόλη Μπαρναούλ και γεωγραφικά βρίσκεται σε μια στρατηγική θέση για τις μεταφορές των σιδηροδρόμων με τις κύριες «λεωφόρους» της Ρωσίας - αλλά  και στο διεθνές αεροδρόμιο που βρίσκεται στην πόλη. Αυτό διευκολύνει τόσο την προμήθεια πρώτων υλών και την αποτελεσματική αποστολή των τελικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.Η κυριότερη δραστηριότητα του εργοστασίου είναι η παραγωγή στρατιωτικών, αθλητικών και κυνηγετικων φυσιγγιων για πυροβόλα όπλα. Ο σχεδιασμός και η απόδοση αυτων των πυρομαχικων είναι απο τις καλυτερες στον κόσμο. Αυτή η έμφαση στην υψηλή ποιότητα και τα πρότυπα κατέστησαν την εταιρεία εναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές των πυρομαχικών στη Ρωσία και τη δυνατότητα να εξαγάγει σε μια αυξανόμενη παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία έχει επίσης θέσει σε ισχύ, μακροπρόθεσμες και σταθερές συμβάσεις με μεγάλους προμηθευτές πρώτων υλών που διασφαλίζουν την αξιόπιστη ποιότητα κατασκευής των πυρομαχικών, τα οποία παραδίδονται προς τον κόσμο μέσω ενός δικτύου έντιμης και αποτελεσματικης αντιπρόσωπευσης. Η σταθερότητα που αυτό προσφέρει, επιτρέπει στην εταιρεία να προχωρήσει ενεργά την ανάπτυξη νέων και συναρπαστικων προϊόντων και να διευρύνει το φάσμα των πυρομαχικών που διατίθενται μέσω του δικτύου προς όφελος των καταναλωτών.





Η ποιότητα της παραγωγής όλων των φυσιγγίων είναι προσεκτικά οργανωμένη και έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές  Σύστημα Ποιότητας ISO - 9001. Οι τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και της τεχνολογίας στην παραγωγή πυρομαχικών βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής της εταιρείας. Η εταιρεία BARNAUL σκοπό  έχει, όχι μόνο να διατηρηθεί  η αξιοπιστία της στην αγορά, αλλά να είναι μπροστά, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία.Η εταιρεία BARNAUL έχει και άλλες θυγατρικές εταιρείες, έχει βραβευτεί  σε μεγάλες  εκθέσεις, και ορισμένα απο τα προιόντα της έχουν φτάσει στην κορυφή  τέτοιων εκδηλώσεων, τουλάχιστον τέσσερις φορές. Η εταιρεία έχει το δικό της στόλο μεταφοράς των 240 οχημάτων, ο οποίος επιτρέπει στην εταιρεία την αυτονομία να πληρεί  όλες τις ανάγκες μεταφοράς των βασικών εγκαταστάσεων και όλων των θυγατρικών της εταιρειών.

Τα φυσίγγια BARNAUL 12 GAUGE,έχουν ατσάλινο κάλυκα,είναι κεντρικής πυροδότησης και είναι  διαθέσιμα σε βόλια και σκάγια.Οι πυρίτιδες που χρησιμοποιούν τα φυσίγγια αυτά, είναι: SUNAR -BARS-SOKOL.  H γέμιση του φυσιγγίου BARNAUL με πυρίτιδα SUNAR είναι 2,4 γρ,ενώ  με πυρίτιδα SOKOL και BARS  είναι 2,3 γρ. Η ανώτερη πίεση που δημιουργείται στην θαλάμη σε απόσταση 25mm απο την κάννη έπειτα απο τον πυροβολισμό  δεν είναι περισσότερη απο 70Μpa. Ενώ  η μέγιστη ταχύτητα σε απόσταση 10 μέτρα απο την κάννη είναι περίπου 320 μ/δευτ. Ο μέσος όρος συγκέντρωσης κατά  την βολή  με φυσίγγια Νο 0.5 στα 35 μέτρα είναι 50%. Τα φυσίγγια BARNAUL έχουν διαστάσεις 12/70, και είναι κατάλληλα για λειόκαννα όπλα τα οποία δέχονται φυσίγγια 12/70 αλλά  και φυσίγγια 12/65. Τα φυσίγγια αυτά  είναι κατάλληλα  για όπλα SAIGA-12,MOLOT VEPR 12 και BEKAS AUTO 12. Η εταιρεία παράγει επίσης φυσίγγια .410,16 GAUGE, 20 GAUGE, αλλά  και φυσίγγια ραβδωτών τυφεκίων, σε πολύ  μεγάλη ποικιλία. Η εταιρεία BARNAUL ιδρύθηκε το 1869, ύστερα απο απαίτηση του Τσάρου Αλέξανδρου, ο οποίος ήθελε μια Ρωσική  εταιρεία παραγωγής  φυσιγγίων για τις ανάγκες του Ρωσικού  Στρατού. Απο τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μεταφέρθηκε στην πόλη όπου βρίσκεται σήμερα. Είναι απο τις κορυφαίες εταιρείες της Ρωσίας με μεγάλες εξαγωγές στην Αμερική  αλλά  και σε όλο τον κόσμο.


Φυσίγγια Barnaul μονόβολα cal. 36

Κυκλοφορούν σε επιχαλκωμένο κάλυκα. Είναι ένα φυσίγγι σε άριστη ποιότητα. Έρχονται απο τον κύριο κατασκευαστή πυρομαχικών της Ρωσίας με 100ετή πείρα. Όλα τα πυρομαχικά της Barnaul είναι μη διαβρωτικά με περιβαλλοντικά ασφαλή καψύλλια.Τα μονόβολα της Barnaul Jsc έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Φυσίγγια Sabot 410/73 με μεταλλικό κάλυκα και Βλήμα τύπουν Breneke Sabot 6.3 gram..Η ταχύτητα τους είναι 520 m/sec. Η συσκευασία των πυρομαχικών αυτών είναι σε χάρτινα κουτάκια των 10 φυσιγγίων μεσα σε ξυλοκιβώτιο το οποίο περιέχει 77 κουτάκια.Τα φυσίγγια της Barnaul JSC κατασκευάζονται με Ρώσικες στρατιωτικές προδιαγραφές ποιότητας χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία εξέλασης μετάλλου για τη δημιουργία καλύκων. Η φημισμένη πυρίτιδα SUNAR-410 απο το Καζαν της Ρωσίας και τα Mil-Spec καψύλια συνθέτουν την άριστη ποιότητα και τα καταπληκτικά αποτελέσματα των φυσιγγίων.


Φυσίγγια Barnaul μονόβολα cal. 36

Φυσίγγια Barnaul μονόβολα cal. 36
Κυκλοφορούν σε μεταλλικό ασημί κάλυκα.Είναι ένα φυσίγγι σε άριστη ποιότητα. Έρχονται απο τον κύριο κατασκευαστή πυρομαχικών της Ρωσίας με 100ετή πείρα. Όλα τα πυρομαχικά της Barnaul είναι μη διαβρωτικά με περιβαλλοντικά ασφαλή καψύλλια.Τα μονόβολα της Barnaul Jsc έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Φυσίγγια Sabot 410/73 με μεταλλικό κάλυκα και Βλήμα τύπουν Breneke Sabot 6.3 gram..Η ταχύτητα τους είναι 520 m/sec. Η συσκευασία των πυρομαχικών αυτών είναι σε χάρτινα κουτάκια των 10 φυσιγγίων μεσα σε ξυλοκιβώτιο το οποίο περιέχει 77 κουτάκια.Τα φυσίγγια της Barnaul JSC κατασκευάζονται με Ρώσικες στρατιωτικές προδιαγραφές ποιότητας χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία εξέλασης μετάλλου για τη δημιουργία καλύκων. Η φημισμένη πυρίτιδα SUNAR-410 απο το Καζαν της Ρωσίας και τα Mil-Spec καψύλια συνθέτουν την άριστη ποιότητα.


Φυσίγγια Barnaul σκάγια δράμια cal. 36

Φυσίγγια Barnaul σκάγια δράμια cal. 36
Κυκλοφορούν σε ασημί μεταλλικό κάλυκα.Είναι ένα φυσίγγι σε άριστη ποιότητα. Έρχονται απο τον κύριο κατασκευαστή πυρομαχικών της Ρωσίας με 100ετή πείρα. Όλα τα πυρομαχικά της Barnaul είναι μη διαβρωτικά με περιβαλλοντικά ασφαλή καψύλλια.Τα σκάγια και δράμια της Barnaul Jsc έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Φυσίγγια 410/73 Magnum με μεταλλικό κάλυκα. Η συσκευασία των πυρομαχικών αυτών είναι σε χάρτινα κουτάκια των 10 φυσιγγίων μεσα σε ξυλοκιβώτιο το οποίο περιέχει 77 κουτάκια.Τα φυσίγγια της Barnaul JSC κατασκευάζονται με Ρώσικες στρατιωτικές προδιαγραφές ποιότητας χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία εξέλασης μετάλλου για τη δημιουργία καλύκων. Η φημισμένη πυρίτιδα SUNAR-410 απο το Καζαν της Ρωσίας και τα Mil-Spec καψύλια συνθέτουν την άριστη ποιότητα και τα καταπληκτικά αποτελέσματα των φυσιγγίων.


Φυσίγγια Barnaul μονόβολα cal. 36

Τα φυσίγγια Barnaul σε μονόβολα cal. 36 κυκλοφορούν σε ατσάλινο λακαριστό χακί κάλυκα.Είναι ένα φυσίγγι σε άριστη ποιότητα. Έρχονται απο τον κύριο κατασκευαστή πυρομαχικών της Ρωσίας με 100ετή πείρα. Όλα τα πυρομαχικά της Barnaul είναι μη διαβρωτικά με περιβαλλοντικά ασφαλή καψύλλια.Τα μονόβολα της Barnaul Jsc έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Φυσίγγια Sabot 410/73 με μεταλλικό κάλυκα και Βλήμα τύπουν Breneke Sabot 6.3 gram..Η ταχύτητα τους είναι 520 m/sec. Η συσκευασία των πυρομαχικών αυτών είναι σε χάρτινα κουτάκια των 10 φυσιγγίων μεσα σε ξυλοκιβώτιο το οποίο περιέχει 77 κουτάκια.Τα φυσίγγια της Barnaul JSC κατασκευάζονται με Ρώσικες στρατιωτικές προδιαγραφές ποιότητας χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία εξέλασης μετάλλου για τη δημιουργία καλύκων. Η φημισμένη πυρίτιδα SUNAR-410 απο το Καζαν της Ρωσίας και τα Mil-Spec καψύλια συνθέτουν την άριστη ποιότητα και τα καταπληκτικά αποτελέσματα των φυσιγγίων.


ΣΚΑΓΙΑ 12/70

Τα φυσίγγια Barnaul  σε σκάγια και δράμια cal. 12 κυκλοφορούν σε ασημί  μεταλλικό κάλυκα.Είναι ένα φυσίγγι σε άριστη ποιότητα. Έρχονται απο τον κύριο κατασκευαστή πυρομαχικών της Ρωσίας με 100ετή πείρα.  Όλα τα πυρομαχικά της Barnaul είναι μη διαβρωτικά με περιβαλλοντικά ασφαλή καψύλλια.Τα σκάγια και δράμια της Barnaul Jsc έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Φυσίγγια  12/70 με μεταλλικό κάλυκα. Η συσκευασία των  πυρομαχικών αυτών είναι σε χάρτινα κουτάκια  των 10 φυσιγγίων μεσα σε ξυλοκιβώτιο το οποίο περιέχει 26 κουτάκια.Τα φυσίγγια της Barnaul JSC κατασκευάζονται με Ρώσικες στρατιωτικές προδιαγραφές ποιότητας χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία εξέλασης μετάλλου για τη δημιουργία καλύκων. Η φημισμένη πυρίτιδα τους απο το Καζαν της Ρωσίας και τα Mil-Spec καψύλια συνθέτουν την άριστη ποιότητα και τα καταπληκτικά αποτελέσματα των φυσιγγίων.Δοκιμάστε τα και θα ενθουσιαστείτε.Αυτή τη στιγμη υπάρχουν διαθέσιμα μονο σε σκάγια σε Νο 2, 4, 6 με βάρος 30 γραμ.Όμως αναμένονται και δράμια στο άμεσο μέλλον με βάρος 40 γραμ.






3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ ο περβολαρακης τα φέρνει αυτά Ηράκλειο Κρήτης από αυτόν τα παίρνω και εγώ μήπως και έχει γιατί δεν τα βρίσκεις εύκολα Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν. Διαθεσιμα12αρηνο5 6 βαρναουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή