Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Οι καλύτερες καραμπίνες το 2011!


Είναι η εγχώρια αμερικανική αγορά των  κυνηγετικών  όπλων  νεκρή;  Όχι, αλλά το μόνο πραγματικά νέο κυνηγετικό όπλο που μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά και γίνεται  στις ΗΠΑ είναι το  Remington Versa Max, ένα σταθερό όπλο υδροβίων  χτισμένο σε ένα έξυπνο απλό σύστημα φυσικού αερίου- με λίγη ανάκρουση. Οι προοπτικές του φαίνονται καλές.

Τα άλλα κυνηγετικά όπλα στο πεδίο, είναι  εισαγωγές, είτε από την Ευρώπη ή, σε μερικές περιπτώσεις, από την Τουρκία. Παρά την ξένη προέλευσή τους, αυτά τα όπλα έχουν έξυπνα διατεθεί στην αγορά για  τους  αμερικάνους  σκοπευτές, αν και το  ιδιόμορφο  αυτογεμές CZ θα μπορούσε να έχει μια δύσκολη περίοδο τοποθέτησης μέσα στην αγορά.

Δύο από τα καλύτερα λειόκαννα της χρονιάς του 2011 είναι υψηλής ποιότητας over/under  όπλα που έχουν μια πολύ καλή τιμή περίπου 5.000 δολλαρίων σε αυτή την κατηγορία.  Το πεδίο  συμπληρώνονται με μια σειρά από ημι-αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των δύο νέων 3 ½ ιντσών  όπλων  που έχουν καλά χαρακτηριστικά για την τιμή τους  και είναι απαλλαγμένα από μοιραία λάθη που ορισμένες φορές μπορεί να  περάσουν  με τις ευρωπαϊκές εισαγωγές.

Εδώ είναι μια ανάλυση των κυνηγετικών όπλων που  δοκιμάστηκαν  κατά σειρά και αναφέρονται από την υψηλότερη βαθμολογία έως τη  χαμηλότερη






Caesar Guerini Ellipse Evo Light




Zoli Z-Sport BIlanx




Weatherby 459-SA TR




Beretta A400 Xplor Light




Remington Versa Max




Benelli Super Vinci




CZ-USA 912




Stoeger M3500



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου