Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Καραμπίνα BENELLI SUPER VINCI - Καλύτερο λειόκαννο το 2011!


Στις 26 Ιουλίου  2011-το νέο λειόκαννο  Benelli  Super Vinci ( 3 ½ ιντσών) 12-gauge ανακηρύχθηκε «κυνηγετικό όπλο της χρονιάς» από το Shooting Industry Academy of Excellence. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ακαδημία του Shooting Industry έχει επιλέξει ένα κυνηγετικό όπλο της εταιρείας Benelli . Το ολοκαίνουργιο, Super Vinci  το  οποίο  θεωρείται η «εξέλιξη της επανάστασης»  είναι σχεδιασμένο να χειρίζεται 3 ½ ιντσών magnum φυσίγγια. Στην καρδιά του Super Vinci  είναι το In-Line Inertia Driven  system, το οποίο ουσιαστικά έχει  σχεδιαστεί για να  πυροδοτεί αξιόπιστα ότι μπαίνει  στη θαλάμη από τα 2 ¾ ιντσών φυσίγγια  μέχρι  τα πιο ισχυρά 3 ½ ιντσών  (Magnum φυσίγγια).





Όπως και το πρότυπο Vinci, τα ​​χαρακτηριστικά του Super Vinci - Practical Speed Performance  (PSP),  είναι ο  συνδυασμός της καινοτομίας με τα χαρακτηριστικά  Benelli που εισέρχονται στην αγορά  για την παροχή πρακτικής  ταχύτητας που αναζητούν οι σκοπευτές. Το (PSP) είναι ένα ζήτημα για το πόσο γρήγορα μπορεί κάποιος  να επωμίσει  το όπλο, να αποκτήσει  το στόχο,  να πυροβολήσει  και να ανακτήσει το έλεγχο από την ανάκρουση και να προετοιμαστεί  για την επόμενη βολή!




Κάθε χρόνο, η Ακαδημία του Shooting Industry παρουσιάζει τα βραβεία για τις καινοτομίες εκείνων των προιόντων  που θέτουν τα νέα πρότυπα της αριστείας μέσω του σχεδιασμού τους  και των υπηρεσιών τους στη βιομηχανία. Οι νικητές στις άλλες κατηγορίες και σε αυτή καθορίζονται από ψηφοφορία των 500 μελών της Ακαδημίας, που προέρχονται από τις τάξεις των πυροβόλων όπλων,από  στελέχη της βιομηχανίας, κατασκευαστές, διανομείς και πωλητές. Αυτό σηματοδοτεί την 20η επέτειο  που  οι ηγέτες της βιομηχανίας,  από κοινού, μαζί με το Shooting Industry Academy of Excellence, έχουν αναγνωρίσει επισήμως τα εξαιρετικά επιτεύγματα.




Οι ανακοινώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια του ένατου ετήσιου Shooting Industry Masters, που χρηματοδοτείται από τις  Εκδόσει FMG , στο Rockcastle Κέντρο Σκοποβολής που βρίσκεται  κοντά στο  Park City, στο Κεντάκι. Το Πάρκο Rockcastle Mammoth αποτελεί τμήμα του ακινήτου, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα 2000-στρεμμάτων θέρετρο γκολφ και σκοποβολής και  φυσικά ανήκει και διοικείται από τον Nick και Nate Noble.





«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που η Benelli  έχει επιλεγεί από το the Shooting Industry Academy of Excellence  ως« κυνηγετικό όπλο της χρονιάς "για δεύτερη συνεχή χρονιά", δήλωσε ο Stephen McKelvain, VP Marketing & Communications της  Benelli USA. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να παρευρισκόμαστε στις τελετές απονομής και, με τις τρεις ομάδες Benelli. Επίσης, συμμετέχουμε  στην Shooting Industry (SI), που οργανώθηκε από τον Russ Θέρμαν, Εκδότη  και  τον πρόεδρος, Randy Μόλντε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει στην FMG και στα πληρώματα που παρείχαν μια εξαιρετική  εκδήλωση στο Rockcastle για τη βιομηχανία των όπλων, που φιλοξενεί πάνω από 300 συμμετέχοντες. "




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου