Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Καραμπίνα Mossberg 500 Thunder Ranch.



Για δεκαετίες, το  θρυλικό  Mossberg 500 λειόκαννο (χράπα-χρούπα)  έχει επιλεγεί από τον στρατό, τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου,και  πολίτες   σε παγκόσμιο επίπεδο για την εξαιρετική αντοχή του και την ανώτερη αξιοπιστία.  Απλά γνωστό ως ένα εργαλείο που μπορεί κάποιος  να βασιστεί. Ένα παρόμοιο δόγμα εκφράζεται από τον βετεράνο του Σώματος των Πεζοναυτών και πρώην μέλος της ομάδας SWAT, Clint Smith, ο οποίος υπηρετεί ως Πρόεδρος και Διευθυντής του φορέα εκπαίδευσης Thunder Ranch στο Lakeview στο  Όρεγκον. Κατά τη συζήτηση στην εκπαίδευση  του σχολείου, ο Smith τόνισε: «Είμαστε για να παρέχουμε στους φοιτητές μας  τις λειτουργίες  και τα λογικά  αμυντικά εργαλεία ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιούν με βεβαιότητα».  Το νεοεισαχθέν, καλά σχεδιασμένο Thunder Ranch  500 λειόκαννο  όπλο είναι το αποκορύφωμα των εμπειριών της ζωής του Smith και της  αφοσίωσης  της  Mossberg στην οικοδόμηση αξιόπιστων και καινοτόμων πυροβόλων όπλων.


Στον πυρήνα του όπλου 500 Ranch Thunder είναι η πλέον δοκιμασμένη  πλατφόρμα του 500 χράπα-χρούπα,  με δίδυμες  μπάρες  όπλισης, με ατσάλινα μέρη στην κατασκευή και αντιπαρεμβολικό σύστημα τροφοδοσίας  για την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία. Αυτό το συμπαγές  12-gauge λειόκαννο διαθέτει κάννη 18,5 ιντσών και σύντομο  συνθετικό κοντάκι με 12,75 ιντσών μήκος της έλξης. Η μειωμένη συνολική διάρκεια από τις 37 ίντσες προβλέπει την προστιθέμενη ευελιξία για χρήση  σε στενούς χώρους  και για την σωστή εφαρμογή με τη χρήση των τακτικών  γιλέκων και όλων των σύγχρονων μέσων που παρέχονται.  Ένα σταθερό τσοκάρισμα κύλινδρου διαθέτει το όπλο  που προσφέρει βέλτιστη πυκνότητα κατά τις βολές με μονόβολα και δράμια  και ο  stand-off σχεδιασμός της κάννης  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραβίαση θυρών. Για την ταχύτερη απόκτηση του στόχου, η κάννη  έχει ένα  απλό  λευκό  σύστημα σκόπευσης dot. Η τρεις ράγες  Picatinny στο χειροφυλακτήρα  προβλέπουν  την εύκολη προσθήκη  τακτικών φακών  και άλλων αξεσουάρ.

Είναι μια εξαίρετη μεταλλική κατασκευή που έχει ένα μη-ανακλαστικό  ματ μπλε φινίρισμα ενώ το ανθεκτικό κοντάκι  και ο χειροφυλακτήρας  διαθέτουν ένα μαύρο ματ φινίρισμα. Η ολοκλήρωση αυτού  του τακτικού  λειόκαννου  όπλου  είναι η χωρητικότητα των 6 φυσιγγίων  2 ¾ και 3 ιντσών μέσα στην αποθήκη. Και το διακριτικό λογότυπο Thunder Ranch χαραγμένο στη βάση!

 «Το νέο λειόκαννο Mossberg 500 Thunder Ranch ισχύει και για τα δόγματα και τις παραδόσεις της Thunder Ranch», δήλωσε ο Σμιθ. "Στόχος μας είναι να παρέχουμε  στα άτομα  τα πρακτικά εργαλεία και την αμυντική εκπαίδευση που χρειάζονται για να υπερασπιστούν τις οικογένειες και τα σπίτια τους. Ο Heidi και εγώ είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε με την Mossberg στο σχεδιασμό αυτής του  αποτελεσματικού, αλλά και προσιτού  εργαλείου. "


Thunder Ranch έχει κερδίσει τη φήμη ως μια από τις κορυφαίες εγκαταστάσεις κατάρτισης πυροβόλων όπλων στον κόσμο για τους  στρατιωτικούς, τους ανθρώπους της  επιβολής  του νόμου και τους απλούς πολίτες», σχολίασε ο Τομ Τέιλορ, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing της  Mossberg & Sons, Inc "Με την αποδεδειγμένη απόδοση του Mossberg 500 ως βασική πλατφόρμα, και ο Clint μας παρείχε τα απαραίτητα κριτήρια για να αναπτύξουμε  ένα αμυντικό όπλο άξιο  του ονόματός της Thunder Ranch."

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
-Διαμέτρημα 12 gauge
-Θαλάμη 3 ιντσών
-Χωρητικότητα 5 +1 φυσίγγια
-Κάννη 18,5ίντσες Stand Off
-Συνθετικό κοντάκι και πάπια
-Συνολικό μήκος 37 ίντσες
-Βάρος  6,88 λίβρες
-Μπροστινό σκοπευτικό  λευκή κουκίδα
-Τιμή 460 δολλάρια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου