Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

REMINGTON SP 10 - Η δημοφιλέστερη καραμπίνα διαμετρήματος 10 gauge!SP-10T Magnum
Η τρομερή δύναμη του διαμετρήματος 10 Ga μπορεί να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε συνθήκες στο κυνήγι υδροβίων.Αναλυτική Περιγραφή
Για σοβαρούς κατόχους λειόκαννων όπλων που κυνηγούν σε μεγάλες αποστάσεις, υπάρχει μόνο μια επιλογή. Το Μοντέλο SP - 10T. Η διάσταση του διαμετρήματος 10 Ga αποδίδει σημαντικά ανώτερες κατανομές με λιγότερη αισθητή ανάκρουση από οποιοδήποτε όπλο διαμετρήματος 12 Ga 3 ½". Και όπως όλες οι καραμπίνες της Remington, υπερτερεί στις περισσότερες από τις πιο αντίξοες συνθήκες κυνηγίου. Στην Αμερική το μοντέλο SP - 10 είναι η δημοφιλέστερη καραμπίνα διαμετρήματος 10 Ga με μηχανισμό αερίων. . Δίνει 34% μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σύγκριση με μια καραμπίνα 12 Ga. . Κάννη αχρωμίωτη με ρίγα, δίδυμο στόχαστρο και δύο εσωτερικά τσοκάκια (Μισό και Φουλ). . Φινίρισμα όπλου Matte για αποφυγή της αντανάκλασης. . Χωρητικότητα αποθήκης δύο φυσίγγια 3 1/2"". . Συνοδεύεται με αορτήρα και αορτηριούχους. . Εξαεριζόμενο πέλμα ανάκρουσης.
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαμέτρημα 10 gauge
Μήκος κάννης 76 εκατοστά
Τιμή 2.270 ευρώ


SP-10T Magnum Waterfowl
Το μεγάλο όπλο είναι τώρα διαθέσημο με υψηλού επιπέδου απόκρυψη για τις βαλτώδης περιοχές.


Αναλυτική Περιγραφή
Η δημοφιλέστερη καραμπίνα διαμετρήματος 10 τώρα και σε παραλλαγή βάλτου με θαλάμη 3 ½''. Κατασκευασμένη από χρωμιομολυβδενιούχο χάλυβα με κάννη αχρωμίωτη 66 εκ. με ρίγα, στόχαστρο οπτικής ίνας Hi-Viz και τρία ειδικά προεκτεινόμενα τσοκάκια Briley RemT Chokes. Φινίρισμα όπλου matte. Χωρητικότητα αποθήκης δύο φυσίγγια 3 ½''. Κοντάκι και πάπια από ανθεκτικό συνθετικό κατάλληλο και για τις πιο δύσκολες συνθήκες κυνηγίου. Συνοδεύεται με αορτήρα και αορτηριούχους.
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαμέτρημα 10 gauge
Μήκος κάννης 66 εκατοστά
Τιμή 2.500 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου