Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τα Remington 870 της ελληνικής αγοράς!‏



870 Express Super Magnum Waterfowl Camo
Αναλυτική Περιγραφή
Ο πάρα πολύ αξιόπιστος μηχανισμός της την καθιστά την δημοφιλέστερη σε όλη την Αμερική. Σε όλα τα μέρη που είναι κατάλληλα για το κυνήγι υδροβίων, είναι πιθανό να δείτε περισσότερες επαναληπτικές καραμπίνες Μοντέλο 870 Express από οποιοδήποτε άλλο όπλο. Έχει γίνει το πρότυπο λειτουργικότητας στις επαναληπτικές καραμπίνες για περισσότερα από 50 χρόνια. Και επειδή είναι μια Super Magnum, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάντα από ελαφρές γομώσεις 2 3/4" έως τις βαριές 3 1/2" magnums, είναι επίσης το πρότυπο όσον αφορά την προσαρμοστικότητα. Η ευχέρεια προσαρμογής του όπλου αυτού, η αξιοπιστία του και η ανελαστική ποιότητα κατασκευής καθιστούν το Μοντέλο 870 Express μια καραμπίνα που δεν μπορείτε να κυνηγάτε χωρίς αυτή. Η Remington είναι περήφανη που την κατασκευάζει, αλλά ακόμα πιο περήφανη που την κάνατε να είναι η επαναληπτική καραμπίνα της Αμερικής.
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.


870 Express Deer Gun

Αναλυτική Περιγραφή
Η οικονομική επαναληπτική καραμπίνα με στόχαστρο και κλισιοσκόπιο για τους κυνηγούς που προτιμούν ρυθμιζόμενα σκοπευτικά. Το Monte Carlo κοντάκι διευκολύνει την ευθυγράμμιση των σκοπευτικών. Αυτή η καραμπίνα διαμετρήματος 12 Ga είναι διαθέσιμη με κάννη λεία μήκους επίσης 51 εκ. για κανονικά μονόβολα ή ψήφους. Αυτή η οικονομική επαναληπτική καραμπίνα είναι επίσης κατάλληλη και τους μικρότερους σκοπευτές. Κατασκευασμένη με την ίδια ανθεκτικότητα και αξιόπιστη λειτουργικότητα που προσφέρει και η περίφημη 870™ Wingmaster, αυτή η γρήγορη στην σκόπευση καραμπίνα 12 Ga προσφέρει πολύ μεγάλη ακρίβεια όταν συνδυάζονται με τα μονόβολα μας Premier Core Lokt,Ultra Bonded Sabot Slugs ή Premier Copper Solid Sabot Slugs. Τόσο η πάπια όσο και το κοντάκι είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό σκληρό ξύλο και έχουν το χαρακτηριστικό του χαμηλού λουστραρίσματος και θαμπών σκαλισμάτων. Το κοντάκι που είναι κοντότερο κατά 2,5 εκ. περιλαμβάνει ένα συμπαγές λαστιχένιο πέλμα ανάκρουσης. Και με μια απλή αλλαγή κάννης αυτό το όπλο μπορεί να μετατραπεί σε ένα ευπροσάρμοστο όπλο κυνηγίου.
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.


870 Express Super Magnum Synthetic
Αναλυτική Περιγραφή
Γι’ αυτούς που ψάχνουν για το όπλο που είναι κατάλληλο για όλα τα κυνήγια, θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να βρούνε οικονομικότερη επιλογή. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε εναλλακτικά όλα τα φυσίγγια, από ελαφρές γομώσεις 2 3/4" έως τις βαριές 3 ½" 12 Ga Magnum χωρίς κανένα μπλοκάρισμα, και έτσι όπως το μοντέλο 870 Express Super Magnum είναι κατάλληλο για το κυνήγι των τρυγονιών είναι επίσης κατάλληλο για το κυνήγι υδροβίων ή για το skeet στο σκοπευτήριο. Διατίθεται με κάννη με εξαεριζόμενη ρίγα μήκους 66 ή 71 εκ. με ένα RemChoke modified, τα χαρακτηριστικά αυτής της επαναληπτικής καραμπίνας είναι ότι οι εξωτερικές της μεταλλικές επιφάνειες έχουν φινίρισμα matte για αποφυγή της αντανάκλασης και τα παντός καιρού συνθετικά κοντάκι και η πάπια έχουν μαύρη απόχρωση.
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.

870 Express
Αναλυτική Περιγραφή
Μπορείτε να βασίζεστε στο μοντέλο 870™ Express γιατί είναι η πιο δημοφιλής επαναληπτική καραμπίνα του κόσμου. Πάνω από εννέα εκατομμύρια πωλήσεις έχουν αποδείξει την αξιοπιστία της. Είναι απόγονος του πολυδοκισμένου μοντέλου Remington 870™ Wingmaster αλλά με το χαρακτηριστικό γνώρισμα του φινιρίσματός της που είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανθίσταται στην φθορά και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Στο κυνήγι σας προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν προξενεί καμία αντανάκλαση, ενώ ταυτόχρονα σας δίνει την ωραία αίσθηση της σιγουριάς που είστε ιδιοκτήτης αυτού του όπλου. Όλα τα όπλα 870™ Express έχουν το εξωτερικό τους φινίρισμα κατάλληλο για ειδικές χρήσεις ενώ ταυτόχρονα, τα εσωτερικά μέρη και ο μηχανισμός τους είναι ο απαιτούμενος για να προσφέρει την απαράμιλλη ανθεκτικότητα και την ίδια αξιόπιστη λειτουργικότητα που προσφέρει και η περίφημη 870™ Wingmaster. Γι’ αυτό εσωτερικά, οι δύο αυτές καραμπίνες δεν έχουν καμία διαφορά. Είναι ακριβώς οι ίδιες. Και οι δύο έχουν την βάση τους επεξεργασμένη από κομμάτι συμπαγούς ατσαλιού, την κάννη τους αχρωμίωτη για καλύτερες τουφεκιές, έχουν τους ίδιους διπλούς μοχλούς όπλισης που εξασφαλίζουν την ίδια ομαλή λειτουργικότητα και το ίδιο ασφαλές κλείδωμα του κλείστρου στην συμπαγή προέκταση της κάννης. Έτσι όταν αγοράσετε μία καραμπίνα Remington 870™ Express που συνοδεύεται με ένα εσωτερικό τσοκάκι Rem Choke, να είστε βέβαιοι ότι αποκτήσατε ένα από τα ωραιότερα όπλα στον κόσμο στην καλύτερη τιμή. Υπάρχουν πάνω από 17 επιλογές στο στυλ, τα διαμετρήματα ( 12 Ga. 16 Ga, 20 Ga. …. .410 ), τα μήκη καννών και τις προδιαγραφές του μοντέλου Remington 870™ Express.
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.


870 Express Super Magnum
Αναλυτική Περιγραφή
Μ’αυτό το μοντέλο 870 Express μπορείτε να χρησιμοποιείτε εναλλακτικά τα πάντα, από ελαφρές γομώσεις 2 3/4" έως τις βαριές 3 ½’’ Magnum, αυτό το όπλο είναι ανυπέρβλητο στην προσαρμοστικότητα και την τιμή. Καμία άλλη επαναληπτική καραμπίνα μπορεί να συγκριθεί με αυτή. Διατίθεται με τις εξωτερικές μεταλλικές επιφάνειες και τα ξύλινα μέρη σε Matte φινίρισμα και με κάννη με εξαεριζόμενη ρίγα μήκους 71 εκ. με ένα RemChoke modified που είναι και το χαρακτηριστικό της 870 Express Super Magnum.
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.


870 Express Super Magnum Turkey Camo
Αναλυτική Περιγραφή
Αυτό το επαναληπτικό όπλο διαμετρήματος 12 Ga με θαλάμη 3 ½'' έχει το χαρακτηριστικό της άριστης ποιότητας φινιρίσματος πλήρους παραλλαγής σε στυλ βελανιδιάς στα συνθετικά κοντάκι και πάπια καθώς και στον κορμό και την κάννη. Η κάννη μήκους 58,5 εκ με εξαεριζόμενη ρίγα και με το Τσοκάκι Turkey Extra Full έχει το χαρακτηριστικό του δίδυμου στόχαστρου. Μπορούν να χρησιμοποιούνται εναλλακτικά φυσίγγια 3 1/2'', 3'' και 2 3/4''. Αυτό το επαναληπτικό όπλο προσφέρει την ευχέρεια ενός διαφόρων καταστάσεων στο κυνήγι της γαλοπούλας.
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.


870 Express Synthetic
Αναλυτική Περιγραφή
Έχει τις προδιαγραφές της παραδοσιακής 870 Express 12 Ga, αλλά με κοντάκι και πάπια συνθετικά που είναι ουσιαστικά άφθαρτα. Βροχή. Χιονόνερο, χιόνι οτιδήποτε ρίξει μ μητέρα φύση πάνω τους δεν πειράζει. Το κοντάκι και η πάπια μένουν αναλλοίωτα στις διαστάσεις τους και δεν θα διογκωθούν ή θα ραγίσουν λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών. Το κοντάκι η πάπια και όλα τα μεταλλικά μέρη έχουν μαύρο matte φινίρισμα για αποφυγή της αντανάκλασης. Διατίθεται με κάννες με εξαεριζόμενη ρίγα 66 ή 71 εκ και ένα τσοκάκι Rem Choke Mod. (μισό).
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.

870 SPS Super Magnum Camo
Αναλυτική Περιγραφή
Με το Μοντέλο 870 SPS Super Magnum Camo μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα από τις βαριές γομώσεις 3 ½" στα ψηλά περάσματα των υδροβίων μέχρι τις ελαφρές γομώσεις 2 3/4” για τα γρήγορα πετάγματα των τρυγονιών. Και επειδή είναι Remington Μοντέλο 870, γνωρίζετε ότι μπορείτε να βασίζεστε σ’ αυτό. Σε αντίθεση με μερικές άλλες καραμπίνες με θαλάμη 3 ½” τα Μοντέλα μας 870 Super Magnums έχουν τις ίδιες διαστάσεις κορμού όπως όλα τα όπλα μας 870 12 Ga. Αυτό σας προσφέρει την ίδια ομαλή κίνηση επανάταξης, καλύτερη ζυγοστάθμιση και την εξαιρετική αίσθηση που μόνο ένα Remington μπορεί να σας δώσει. Ο κορμός, η κάννη, το κοντάκι και η πάπια έχουν φινίρισμα παραλλαγής σε στυλ βελανιδιάς όπως το ίδιο φινίρισμα έχει και ο συμπεριλαμβανόμενος ιμάντας. Προσφέρεται είτε με κάννη 66 ή 71 εκ. και κάθε όπλο συνοδεύεται με τρία εσωτερικά τσοκάκια Rem™Choke, Βελτιωμένος Κύλινδρος, Μισό και Φουλ.
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.


870 Wingmaster
Αναλυτική Περιγραφή
Οι επαναληπτικές καραμπίνες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Την Remington Μοντέλο 870 Wingmaster και όλες οι άλλες. Η Wingmaster είναι η δημοφιλέστερη στους σκοπευτές και κυνηγούς για περισσότερο από 50 χρόνια και παραμένει η πιο εξελιγμένη από όλες τις επαναληπτικές, ζυγοσταθμισμένη, στιβαρή, και το πιο σημαντικό απ’ όλα, αξιόπιστη. Και οι Wingmasters είναι τόσο αξιόπιστες, που πολλές απ΄ αυτές χρησιμοποιούνται τώρα από τρίτη γενιά υπερήφανων ιδιοκτητών. Ο πολύ καλά γυαλισμένος και άριστα βαμμένος κορμός είναι επεξεργασμένος από ατόφιο κομμάτι ατσαλιού για μέγιστη στιβαρότητα και αξιοπιστία. Οι άκαμπτοι διπλοί μοχλοί όπλισης το καθιστούν ως το πιο λειτουργικά ομαλό όπλο της αγοράς. Τα κοντάκια και οι πάπιες είναι κατασκευασμένα από την πιο έξοχη Αμερικάνικη καρυδιά, διακοσμημένη με πλούσια σκαλίσματα και εμπλουτισμένη με γυαλιστερό φινίρισμα.  Οι κάννες έχουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα του στόχαστρου από ελεφαντόδοντο και μεταλλικού ενδιάμεσου στόχαστρου και συνοδεύονται με τρία τσοκάκια Rem™ Choke ( Βελτιωμένος κύλινδρος, Μισό και Φουλ).
Μήκος Κοντακίου : 36,19 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.
20 Ga, 28 Ga & .410 Ga Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 6,35 εκ.

870 SPS ShurShot Synthetic Turkey
Αναλυτική Περιγραφή
Το πιο αξιόπιστο επαναληπτικό όλων των εποχών. Η εξειδικευμένη καραμπίνα turkey είναι καλυμμένη εξ ολοκλήρου με φινίρισμα παραλλαγής στυλ αληθινού φλοιού δένδρου και είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν γομώσεις Super Magnum 3 ½" που αποδίδουν άριστα αποτελέσματα στις μεγαλύτερες αποστάσεις. Τώρα έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα του καινούργιου μας συνθετικού κοντακίου ShurShot™ με πιστολοειδή λαβή που καθιστά το μοντέλο 870 SPS Shurshot Synthetic Turkey αμφιδέξιο κατατάσσοντας το στην κορυφή των όπλων που προσφέρουν άνετη χρήση και ευκολία στον χειρισμό. ‘Όταν επωμίσετε αυτό το κοντάκι, η προετοιμασία για την βολή γίνεται αποτελεσματικότερη, και επιπλέον η θέση του χεριού σας βοηθά φυσικά στην ελάττωση της ανάκρουσης. Η κάννη μήκους 58,5 εκ. προσφέρει πολύ μεγάλη ευκολία χειρισμού, ενώ τα πλήρως ρυθμιζόμενα σκοπευτικά οπτικών ινών TruGlo και ένα προεκτεινόμενο τσοκάκι Wingmaster HD Turkey αυξάνουν την συγκέντρωση.
Μήκος Κοντακίου : 34,92 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,81 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 5,08 εκ.


870 SPS-T Super Magnum Thumbhole
Αναλυτική Περιγραφή
Το κυνήγι της χήνας απαιτεί ένα όπλο που διαθέτει ανθεκτικότητα και προσφέρει μέγιστη απόδοση και εύκολο χειρισμό. Η καραμπίνα μοντέλο 870 SPS – T Super Magnum Tumbhole Παραλλαγής διαμετρήματος 12 Ga και θαλάμη 3 ½'' διαθέτει αυτά τα πλεονεκτήματα. Η επαναληπτική καραμπίνα έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα του κοντακιού με την οπή για τον αντίχειρα και της πλατιάς πάπιας για πιο σταθερή σκόπευση και μεγαλύτερη άνεση ενώ περιμένετε για την εμφάνιση του φιλύποπτου θηράματος. Για περισσότερη προσομοίωση στο περιβάλλον, το κοντάκι, η πάπια, η κάννη και ο κορμός έχουν πλήρες φινίρισμα παραλλαγής σε στυλ βελανιδιάς που είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές. Η κάννη μήκους 58,5 εκ. με το τσοκάκι Turkey Super Full, είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενα σκοπευτικά οπτικών ινών TruGlo για ακριβή σκόπευση σε όλες τις καταστάσεις φωτισμού. Το πακέτο συμπληρώνεται με ιμάντα Cordura nylon παραλλαγής και τους κατάλληλους κρίκους.
Μήκος Κοντακίου : 35,56 εκ. - Μικρή Κλίση: 3,47 εκ. - Μεγάλη Κλίση: 4,74 εκ.

Από την ιστοσελίδα της εταιρείας: http://www.diamanco.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=0ca23ff5-cf2e-4088-93f8-ebfe41234f07

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου